ter Beek Campers

zorgeloos en ontspannen genieten

Over ons

ter Beek Campers is een jong familiebedrijf welke ontstaan is uit passie en hobby. Ons doel is om mensen een zorgeloze en ontspannen campervakantie te kunnen bieden.

Na meer dan 10 jaar, hebben wij eindelijk onze droom kunnen verwezenlijken en zijn we uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Bij ons staat ouderwets gastheerschap, vertrouwen en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel.

Wij zijn gespecialiseerd in jonge, gebruikte kwaliteitscampers en door de RDW gecertificeerd. Door ons uitgebreide netwerk en lage overheadskosten zijn wij in staat om deze campers tegen bijzonder gunstige prijzen aan te bieden.

Persoonlijk

Mijn naam is Jos ter Beek en mijn vrouw en ik zijn al meer dan 35 jaar zeer enthousiaste camperaars. 
Mijn eerste camper, een VW LT35 heb ik in 1984 aangeschaft en destijds zelf omgebouwd naar een volwaardige camper. Dit heb ik kunnen realiseren vanwege mijn achtergrond in de bouwkunde (o.a. interieurbouw). Zo’n 10 jaar geleden heb ik nog een Fiat Ducato geheel ongebouwd tot camper.

Na mijn werkzame periode als leerkracht voor meer dan 40 jaar heb ik samen met mijn beide zoons ( Jorg & Ruud de één afgestudeerd in werktuigbouwkunde en de ander in automatiseringstechniek) besloten om de passie voor campers te professionaliseren in de vorm van een onderneming.
Ik vind het dan ook mijn doel om de mensen te enthousiasmeren om dezelfde fantastische campervakanties te kunnen beleven, zoals mijn vrouw en ik dit al jaren doen! 

Camper zee
RDW_Erkend