ter Beek Campers

zorgeloos en ontspannen genieten

Bemiddeling

Wij kunnen u ondersteunen bij een aankoop van een camper. Bemiddeling door ons is een ideale oplossing wanneer u weinig of geen ervaring heeft in het aanschaffen van een camper. Het voordeel van bemiddeling is dat u geld en tijd bespaard. Vanwege ons netwerk kunnen wij campers voor gunstige prijzen inkopen en regelen alle zaken die bij deze aanschaf komen kijken. U wordt volledig ontlast. Aan de hand van uw wensen en het door u bepaalde budget gaan wij voor u op zoek.

Verkoop

Het kan natuurlijk voorkomen dat u afscheid wilt of moet nemen van uw camper. Dit kunnen bijvoorbeeld vervelende privéomstandigheden zijn of u wilt simpelweg stoppen met uw hobby. Het particulier verkopen kan dan wel eens lastig en/of vervelend zijn. Potentiele kopers vallen u lastig met bijzonder lage biedingen, komen niet opdagen bij een afspraak of komen verhaal halen na de verkoop. Wij kunnen u een optie aanbieden in de bemiddeling van de verkoop van uw camper. Zodanig kunnen wij u volledig ontlasten. De camper blijft uw eigendom en wij trachten deze voor u te verkopen voor een goede prijs.

Reparatie, installatie & onderhoud

Voor reparatie, installatie en onderhoud kunt u ook bij ons terecht. We kunnen verschillende reparaties en vochtmetingen aan uw camper voor u uitvoeren. Tevens installeren wij ook allerlei camper accessoires zoals; zonnepanelen, achteruitrijcamera's en fietsendragers. Het onderhoud (autogedeelte) van de campers voeren wij uit in samenwerking met een erkend garagebedrijf.

Keuringen

We kunnen voorstellen dat u zeker van wilt zijn dat uw potentiele camper technisch en optisch in goede staat verkeerd. Er zijn verschillende onafhankelijk bedrijven die de camper kunnen keuren en controleren op meer dan 100 punten. Van deze keuring wordt een uitgebreid keuringsrapport opgeleverd. Met een afgesproken garantie kunnen er voor zorgen dat u deze zekerheid krijgt bij de aanschaf van de camper.